Billie Eilish draagt ​​een zwarte jurk naar de MTV VMA's in 2021

2021-11-22 13:51:56 By : Ms. Lisa Liu

Elk item op deze pagina is gekozen door een ELLE-editor. We kunnen commissie verdienen op sommige van de items die u wilt kopen.

Billie Eilish koos ervoor om de MTV VMA's fysiek bij te wonen in New York City, en ze bracht voor de gelegenheid een zeer herfstklare look naar voren. De zangeres droeg een zwarte jurk met lange mouwen.

Eilish is genomineerd voor Best Pop Song (“Therefore I Am”), Best Latin Song (“Lo Vas A Olvidar” met Rosalía), Video for Good (“Your Power”), Best Direction (voor haar muziekvideo “Your Power , " die Eilish regisseerde), en Beste Cinematografie ("Daarom ben ik"). Het markeert een van haar eerste grote publieke optredens - en rode lopermomenten - in haar nieuwe Happer Than Ever-muziektijdperk en komt een dag voordat Eilish medevoorzitter is van het Met Gala.

Eilish sprak eerder dit jaar met de Britse Vogue over het definiëren van haar stijl als een jonge vrouw die volwassen wordt in de schijnwerpers - en hoe ze het vindt dat sommige mensen haar wijdere kleding vieren, zodat ze niet geseksualiseerd zou worden tegen haar leeftijdsgenoten in meer onthullende ensembles. 'Vanwege de manier waarop ik voel dat de wereld me ziet, heb ik me niet echt gewenst gevoeld', zei ze met een zucht. "Maar dat is echt mijn hele leven, dus ik weet niet of het iets met roem te maken heeft."

Ze voegde eraan toe dat het zien van de tv-trope waarin een "klassiek hete meid" "dit compleet andere karakter van een vrouw" wordt zodra ze een relatie aangaat "me echt f*cked. Iedereen heeft zoiets van: 'Je kunt van een schoffel geen vrouw maken' - en het is alsof je je tot die persoon aangetrokken voelt. Jij hebt die persoon gecreëerd. Opeens ben je een hypocriet als je je huid wilt laten zien, en je bent makkelijk en je bent een slet en je bent een hoer. Als ik dat ben, dan ben ik trots. Ik en alle meisjes zijn hoeren, en fuck it, weet je? Laten we het omdraaien en daarin gesterkt worden. Je lichaam laten zien en je huid laten zien - of niet - zou je geen enkel respect moeten ontnemen. Ik denk echt dat de bottom line is, mannen zijn erg zwak. Ik denk dat het voor hen zo gemakkelijk is om het te verliezen. 'Je verwacht dat een kerel je niet vastpakt als je die jurk draagt?' Serieus, ben je zo zwak? Kom op!"