Tern en Dutch-X werken samen om te leveren in New York | Fietswinkel en branchenieuws

2021-11-16 23:00:50 By : Ms. Wendy Wen

BRAIN bewerkt, onderschrijft of controleert deze persberichten niet. Ze worden geplaatst als een service aan onze lezers en supporters. Neem contact met ons op om een ​​persbericht in te dienen of als u een posting aanstootgevend vindt.

Tern elektrische bakfietsen zijn een groenere, snellere, logistieke oplossing

Stedelijke mobiliteitsspecialist Tern is verheugd aan te kondigen dat ze gaan samenwerken met Dutch-X om goederen te leveren aan retailklanten in New York. Dutch-X, een in New York gevestigde bezorgserviceprovider, heeft onlangs een vloot Tern elektrische bakfietsen aangeschaft om groenere en efficiëntere leveringen te helpen realiseren.

Dutch-X levert meer dan 3 miljoen leveringen per jaar en heeft Tern's elektrische bakfietsen gekoppeld aan een bestaande vloot van Carla Cargo-trailers, die tot 150 kg (330 lb) kunnen dragen. Deze modulaire oplossing vervoert veel omvangrijke vracht, zoals de extra grote boodschappencontainers van hun belangrijkste klant, Whole Foods, maar is nog steeds gemakkelijk te manoeuvreren in het stadsverkeer.

Beter voor het milieu, beter voor het bedrijfsleven "Veel van onze klanten vragen om logistieke oplossingen die schoner, groener en duurzamer zijn", zegt Marcus Hoed, medeoprichter van Dutch-X. "Zo had ongeveer 40% van de RFP-vereisten betrekking op duurzaamheid. We zijn erg blij om te zien dat de prioriteiten van onze klanten in deze richting verschuiven."

Maar Hoed benadrukte dat alleen groen zijn niet genoeg is. Elke oplossing moet ook zakelijk zinvol zijn.

"Of het nu gaat om initiële kapitaaluitgaven, leveringen/uur, onderhoud/maand of zelfs verzekeringen, elektrische bakfietsen hebben zichzelf bewezen in een dichtbevolkte stad als New York", aldus Hoed.

Bakfietsen en aanhangers voor bezorging hebben speciale toestemming gekregen van New York City om te parkeren in commerciële laadzones. Dit vermindert het aantal bestelauto's dat dubbel parkeert en de notoir smalle straten van de stad verstopt.

Bakfietsen kunnen veel dichter bij het afleveradres parkeren en lossen, wat tijd bespaart bij het zoeken naar een parkeerplaats en de afstand die een bezorger nodig heeft om een ​​zware lading naar het afleveradres te vervoeren, verkort. En aangezien UPS en FedEx in 2019 samen meer dan $ 32 miljoen aan parkeerboetes hebben betaald, zijn parkeerboetes een aanzienlijke kostenpost.

Veiligheid is belangrijk Terwijl klanten aandrongen op milieuvriendelijkere leveringen, dwong Dutch-X om zijn vloot te upgraden met Tern-bakfietsen uitgerust met Bosch-motoren en batterijen. "We werkten samen met de brandweer van New York City en zij adviseerden ons om systemen te kiezen die UL-tests en certificering hebben ondergaan", zei Hoed. UL-tests om er zeker van te zijn dat een batterij en systeem beschermd zijn tegen mogelijke gevaren zoals brand, explosies en elektrische schokken.

"Er komen veel slechte batterijen de VS binnen en we zijn nu overgestapt op het gebruik van uitsluitend UL-gecertificeerde batterijen", aldus Hoed. "Fabrikanten blijven de prijzen van onderdelen naar beneden drukken, en dat betekent vaak inleveren op kwaliteit en veiligheid."

Meer redenen om voor een Tern-bakfiets te kiezen Eén maat past op de meeste Tern's GSD en HSD elektrische bakfietsen passen zich in seconden en zonder gereedschap aan rijders van 150 tot 195 cm (4'11" tot 6'5") aan, zodat alle medewerkers een goed passende fiets. En rijders die comfortabel op hun fiets zitten, zullen gelukkiger en productiever zijn.

Lagere totale eigendomskosten "Als u een vloot bestuurt, zijn de totale eigendomskosten en uptime van belang", aldus Hoed. "We hebben eerder met goedkopere e-bikes gewerkt, maar nadat we rekening hebben gehouden met hogere servicekosten, een kortere operationele levensduur en meer uitvaltijd, bespaart een Tern-fiets ons uiteindelijk geld."

Bosch Support Bosch heeft Tern speciaal een versie van de firmware geleverd die de maximumsnelheid van de Tern-fiets verlaagt tot 20 mph om te voldoen aan de New Yorkse voorschriften voor commerciële bakfietsen. "Het is geweldig om te weten dat we zoveel ondersteuning krijgen van Tern en Bosch. En we vinden het geweldig dat Bosch de automobielnormen volgt als het gaat om de beschikbaarheid van reserveonderdelen. Als we over drie of zelfs vijf jaar batterijvervangingen nodig hebben, zullen ze beschikbaar", zei Hat.

Gemakkelijkere opslagruimte kost een premie in New York. En als je een wagenpark van enkele honderden voertuigen hebt en deze 's avonds veilig binnen moet stallen, dan is dat zeker een issue. De compacte bakfietsen van Tern zijn in het begin korter dan een gewone fiets, maar dan kun je hem in enkele seconden platvouwen tot een derde van zijn volume, of verticaal parkeren om zijn voetafdruk drastisch te verkleinen.

Tern Business Bedrijven die elektrische bakfietsen willen toevoegen aan hun activiteiten, kunnen op de nieuwe Tern Business-website verschillende casestudy's en nuttige artikelen vinden. Bezoek www.bikesforbusiness.com voor meer informatie.

Lees de Verkooptrainingsgids 2021

5720 Flatiron Parkway Boulder, CO 80504 Copyright op deze website © 2021. Alle rechten voorbehouden